sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Taitava tamma

Mulla piti olla tänään Maijan valmennus. Keventelin kentällä vähän aikaa alkuverkaksi ja kun Maija tuli, huomasin että hänellä oli sopivasti ratsastushousut jalassa. Meillä on jo pitkään ollut ajatuksena, että Maijakin kiipeisi jossain välissä Lotan selkään, mutta se on jäänyt kun Maijalla on ollut aina toppahousut ja hirveesti vaatteita päällä.
Ei voi muuta sanoa kuin että olipa hienoa katseltavaa. En ole edes tiennyt, että Lotta on niin taitava. Sujuvasti se meni erilaisia vastalaukkakiemuroita molempiin kierroksiin, laukkasulkuja, takaosakäännöksiä, kokosi laukkaa....ja koko ajan rentona, pärskyen ja ihanasti röhkien (röhkiikö teidänkin hevoset kun oikein ovat tyytyväisiä ja innoissaan?). Voi että  olin iloinen.
Oli niin hyödyllistä nähdä miten upeasti Lotta osaa mennä. Ja ihailen Maijan ratsastusta, se on niin kaunista ja eleetöntä. Kuvia en ottanut kun halusin keskittyä katsomiseen.
Lotta  on ilmeisesti koulutettu joskus elämässään aika pitkälle. Maija kehui sen asennetta työntekoon. Lotta on tosi nöyrä ja rehellinen.
Vasen laukka sillä on hiukan hassu ja tikittävä, menee kyllä kaikki mitä pyydetään mutta ei se kauhean lennokasta ole. Mutta ravi on sen sijaan melkoisen hienoa, kun kuski osaa pyytää.
Käytiin Lotan kanssa vielä tiellä kävelemässä ja sitten harjailtiin ja rapsuteltin ja tehtiin koeletityksiä. Sain taas aikaa kulumaan, taisin olla tallilla melkein neljä tuntia!

Lopuksi kuva jossa ei suinkaan mene Maija,  vaan minä joskus talvella Maijan tunnilla (jos joku meinas erehtyä *onttoa naurua*).


4 kommenttia:

  1. On kyllä tosi mielenkiintoista ja opettavaista nähdä välillä oma hevonen toisen ratsastamana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin! Siitä saa taas uutta potkua omaan yrittämiseenkin!

      Poista