maanantai 20. toukokuuta 2013

Aika Lotan kanssa, osa III. Talven riemuja, lumilaukkoja ja treenejä.

Jatkoa tarinaamme, osa 3.
 Vuodenvaihteen jälkeen mua alkoi jännittää tuleva kahden viikon lomamatkamme, ennenkaikkea se, osaisiko Lotta olla kiltisti hoitajiensa kanssa? Olin kuin naurettava hössöttävä kanaemo kaikesta huolehtiessani.
 Onneksi löysimme aivan ihanat, tutut ja luotettavaakin luotettavammat pari hoitajaa/liikuttajaa Lotalle. Ja kun tulimme takaisin, oli tamma lisäksi aivan super ratsastaa! Siitä lähtikin meille niin hyvä vaihe ratsastukseen, kun sain fiiliksen suorasta ja herkästä hevosesta. Hiukan kalliiksi tulee vaan ruveta käymään kerran kuussa Thaimaan reissulla, jotta saa taas ponin noin hyväksi!

Joulun alla valmennustunnilla.


Yritettiin löytää rentoa eteen-alas -menoa!
Ihana Maija H. rupesi valmentamaan meitä ja vaikutukset näkyivät ihmeen nopeasti.
Alkutalvesta meitä rupesi valmentamaan Maija H. Hän on ollut meille juuri sopiva valmentaja, vaikka toki olen muistakin valmentajistani kovasti tykännyt. Myös se auttaa, että Maijalla on itsellään ollut hyvin Lotan tapainen hevonen joskus itsellä ja hän ymmärtää tuollaista venäläistä hieman dramaattista tammaa. On ollut myös todella mukava saada yksityistunteja aina silloin tällöin, ne ovat olleet todella hyödyllisiä.Maastoon pitää päästä kunnon lenkille vähintään kerran viikossa.


Parasta jumppaa joskus hiukan kylmänjäykälle hevoselle. Kunnon laukat lämmittelyjen jälkeen. Lavat auki  ja karstat pois koneistosta!

Jouluaattoaamuna!
Lotta nauttii.
Jouluaattona käytiin hiukan kävelyllä.


Päästiin Jannen pellolle "ranittelemaan" Hannan ja Raivin kanssa.Jippijajee, tästä me tykätään!


Lotta saa irrotella myös yksinään.Tammaa kiinnosti vaan viereiset ruunat, joten piti ajaa hiukan laiskimusta. Hätistelijälle tuli hiki hangessa.


Köpöttelemässä liukkaalla ennen treeniä.


Yks mun lempparikuvista!Villi ponimus!
Tästä siis päädyimme pikkuhiljaa hetkeen, jolloin aloitin blogin pidon. Vaikka en pääsekään vähään aikaan selkään, päivittelen silloin tällöin kaikenlaista pientä ajan kuluksi!

3 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Yritän uudelleen, tuli tuohon vähän hassu nimimerkki, kun meillä on täällä bloggerissa Lapsitotuus-blogi ja siellä mä olikin kirjautuneena....
  Siis piti kirjoittamani, että mukava seurata blogiasi, ja kateellinen olen, kun sulla on kuvaaja omasta takaa.
  Terv. Minttu (naapuritallista)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommentista. Naurattaa vähän itteä pitää tämmöistä blogia, henkinen ikä on mulla varmaan 15v., mutta tää on hauskaa! Meillä Frida oli niin innostunut kuvaamisesta että kuvia on tosi paljon...ja hän osaa ottaa aika hienoja myös. Kiva muisto itselle myös tämmöinen päiväkirja. Että siitä vaan blogia pitämään vai onko sulla jo?
  Mulla on nyt harmillinen tauko heppailussa aivokasvaimen leikkauksen takia, mutta kesän lopulla pitäis taas päästä selkään. Siinä motivaatiota paranemiseen. Yritän keksiä jotain kerrottavaa täälläkin kuitenkin kesän aikana. Mukavaa kesänalkua sinne naapuriin!

  VastaaPoista