maanantai 6. toukokuuta 2013

Lettejä ja muurahaisvideota

Lotta oli  Maijan eilisen käsittelyn jäljiltä aivan superihana! Ratsastus on tuntunut viime päivinä, oikeastaan viime viikkoina niin hyvältä ja ihanalta. Tätä ei oikein uskaltaisi sanoa edes ääneen, ettei se (väistämätön) alamäki taas alkaisi.
Lainasin ystäväni ideaa ja laitoin pienen videokameran kentän aidalle nököttämään. Se videoi alkuratsastukset ja niissäkin meni jotain pieniä muurahaisia sinne tänne. Sitten muistikortti loppui. Laitan sen nyt kuitenkin tänne, ainakin yritän.


Videolta huomasin kaikenlaisia kummallisuuksia. Nyt on jostain syystä oikea jalkani alkanut seikkailla omituisissa paikoissa. Olen ilmeisesti keskittynyt vain vasempaa jalkaani, joka aina ennen rupesi nousemaan ja sojottamaan ilmaan. Nyt kun se näyttäisi olevan melko hyvässä asennossa, niin eikö tuon toisen sitten pidä elää omaa elämäänsä.
Jalkani näyttävät myös sätkivän ihan omine lupinensa. Ihan kuin antaisin pohkeita joka askeleella. Se ei kyllä ole tarkoitus.
Muita kummallisuuksia on lepattava huivi. Ei se ole meidän tallin viimeisintä ratsastusmuotia vaan tuulenpuuskaan avaama hieno huivisykerö.
Harjoittelin ennenkaikkea lisäyksiä ja peruutuksia. Olin kyllä oikein tyytyväinen Lottaan tänään. Lopuksi käytiin maastossa kävelemässä, neiti oli niin laiska että meinasi kaatua kun ei jaksanut jalkojaan nostella.

 Ai että miksikö otsikossa lukee jotain leteistä?
Tässä upean koeletityksemme tulos. Voiko urpommalta näyttää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti