tiistai 3. kesäkuuta 2014

Jeee, hyvältä tuntuu!

Käytiin eilen ratsastamassa ja pakko laittaa pikku fiilistely tänne. Lotta tuntui nimittäin niin hyvältä. Ei minkään näköista epäpuhtautta edes ekoissa askelissa, kuten tähän saakka. Ja pirteä, letkeä ja kuuliainen. Olen niin iloinen.
Tallille ja kentälle on pieni kävelymatka, hyvä alkuverkka.
Ratsastin taas vain puolisen tuntia, kenttä on melko pehmeä (pehmeämpi kuin mihin olemme tottuneet) ja siten raskas. Lotta liikkui silti tosi hyvin ja tuntui tykkäävän pohjasta. Lotta on tosi tarkka alustoista ja tässä se kuitenkin liikkui hyvin, joten ei paha!
Pieni hiki tuli pintaa silti. Ihmeellistä, kuinka sen saa ihan läpiratsastettua nykyisin vain puolessa tunnissa!

Loppukäynnit taas laitumelle, jossa kaverit jo hörisivät. Ihana katsoa, kun hepat käyskentelevät yhdessä rentoina syöden. Parasta mahdollista hevoselämää!


Kaverit jo odottavat malttamattomina.

6 kommenttia:

  1. Täh, taasko poistit kirjoituksesi?? :D Oot vähän hätänen poistelemaan tekstejäsi. Olin tulossa lukemaan kirjoitusta "Supernopea irtokenkäpalvelu" ja tuloksena oli ettei sivua ole olemassakaan. Jos poistat kirjoituksesi se jää kuitenkin muihin blogeihin elämään otsakkeineen, joissa on tämä "suosituspalvelu" tms. mihin voi sivupalkkiin listata lukemansa blogit. Vaikka poistat kirjoituksesi, se siis jää muihin blogeihin edelleen ja ohjaa vain virheelliseen linkkiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh, tarkoitus ei ollut sitä poistaa, mulla on uusi Iphone ja olen Ipadin käyttäjänäkin hiukan tumpelo vielä....selitys löytyy uusimmasta postauksesta. Mukavaa että kirjoitukset kiinnostavat!

      Poista
    2. Hih, sattuuhan noita! :D Harmittaa itekin kun joskus saa pitkät pätkät tekstiä ja tadaa, poissa on! Kiinnitti vaan huomiota kun niin moni kirjoitus poistuu ja innokkaana lukijana saa näyttöön vaan tekstit "kirjoitus on poistettu". :D

      Poista
    3. Juu, se on harmillista ja herättää myös aina epäilyjä siitä, että tekstissä oli jotain skandaalinkäryistä tai harkitsematonta :) Mukavaa että olet innokas lukija.

      Poista