sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Sujuva sunnuntai

Tänään olikin sitten oikein hyvä ratsastus ja hyvä, hyvä mieli. Sujuva sunnuntai. (Huomenna taas masentava maanantai, hui....)
Tallilla oli tosi hiljaista. Maneesissakin olin yksin koko ratsastuksen ajan. Kun menin maneesiin, oli kaunis ilma, ja harmittelin kun kenttä on vielä tosi märkä. Myöhemmin sitten tulikin sellainen rankkasade, että maneesissa oikein kohisi.
Lähdin tänään ratsastamaan ajatuksella että ainoa, mitä tavoittelen on rentous ja eteenpäinpyrkivyys. Sekä kevyt käsi. Ja niistähän on hyvät ratsastukset tehty! Lotta toimi alusta saakka hyvin ja maltoin pitää tunnelman rentona.


Heippaheippa, tässä me ollaan!


Laitoin pikkukameran kaiteelle filmaamaan. Tuollaiset videothan ovati ihan kauheita katsella, mutta näkee itse ainakin hiukan sitä, miltä meno näyttää. Editoin suosiolla kaikki hiukan kauempaa otetut kohdat pois. 

Tänään tuntui hyvältä ja näyttikin ihan hyvältä. Erityisen tyytyväinen olin niihin hetkiin, kun pyysin laukkaa eteen alas ja Lotta venytti oikein mukavasti. Videollakin pari sellaista pätkää. Lopuksi otettiin hiukan kootumpaa ravia ja pyysin takaosaa väistämään ulos ympyrällä, se suoristaa mukavasti oikeassa kierroksessa. Kyllä mulla on niin ihana hevonen!

Tässä hassu video tältä päivältä! :)

4 kommenttia:

  1. Lotta on niin hieno ja oot niin hyvä ratsastaja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Tuohon ensimmäiseen voin ainakin yhtyä! :)

      Poista
  2. Olen kyllä samaa mieltä Saaran kanssa, ratsastat hyvin ja eleettömästi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Noora, olet ihana! Tulen kyllä ihan hirmuisen iloiseksi tämmöisistä kommenteista!

      Poista