maanantai 17. maaliskuuta 2014

Masentavat maanantairatsastukset

Viikonloppuna talleilu ja ratsastukset on mukavia. Maanantai koittaa ja lähdet työpäivän jälkeen innoissaan tallille. Ja aina sama juttu: maanantaisin ei vaan kulje.

Tuttu tunne?

Tänään mulla oli maanantaiase. Kaunis pinkki satulahuopa ja pinkit pintelit, (yhdistettynä ratsastajan hillittyyn ruskeaan asuun ja pinkki-liilaraidalliseen fleeceloimeen). Lotta näytti niin söpöiltä niissä. Sorry, ei ole kuvaa! Mutta kaikki kehuivat niitä. Se ilahdutti, mutta ei se ratsastus silti oikein sujunut. Lotta tuntui vinolta ja nyki välillä oudosti turpaansa kiukkuisesti. Sillä oli suitsissa remonttiturpis ja lopulta otin sen kokonaan pois. Ihan mieletön ero, Lotta rentoutui ihan silmissä ja liikkui paljon halukkaammin. Mitä ihmettä? Se myös nosti laukan ihan hipaisusta. En ymmärrä. Voisiko remonttiturpis kuitenkin ärsyttää sitä noin paljon? Jossain vaiheessa tuntui että se toimi paremmin sillä mutta nyt taidan siirtyä taas vanhaan systeemiin eli aacheniin ilman alaturpista.

Huomenna aateltiin mennä Lotan, Fridan ja Nekun kanssa vain maastoon kävelemään taluttaen. Ihanan rentoa. Oikein odotan sitä.

Lopuksi vielä kuva noista söpöistä pinkeistä jutuista, tässä tosin kesällä ja ratsastajana Frida. Oih, kesä!


4 kommenttia:

  1. sama ongelma...maanantait saisi pyyhkia kalenterista....tama paiva todisti sen jalleen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, samoissa tunnelmissa näköjään.....:) Tarttis varmaan ruveta pitämään hevosella vapaapäivä maanantaisin. Jotain pientä maastotalutusta korkeintaan. Sitä ei voi niin kauheesti mokata, kai....

      Poista
  2. Joku siinä maanantaissa taitaa olla, meilläkin oli eilen ratsastuksen alussa aika haastavaa. Ja itse asiassa kahdella muulla maneesissa olleella ratsukolla oli myös hiukan ongelmia. Leolla muuten on normaalisti maanantaisin viikkovapaa, täytynee jatkossa pitää siitä kiinni ;) (eilinen oli poikkeuspäivä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maanantait vaan on...sanonko mistä ;). Onneksi tänään on tiistai toivoa täynnä.

      Poista