tiistai 22. huhtikuuta 2014

Kisavideo

Tässä video perjantailta (huhuh, vähän kyllä nolottaa laittaa tänne, mutta julkaisen nyt kuitenkin). Sunnuntailta ei videota otettukaan. Tämä on kuvattu hiukan oudosta kuvakulmasta, tiet näyttävät kummallisemmilta kuin mitä ne olivat!
Eli meidän toka kisarata Lotan kanssa, ever :)

6 kommenttia:

 1. Ei kuule todellakaan mitään syytä nolosteluun, siistiä ratsastusta. Heppa vaikutti hieman jännittyneeltä, mutta hienosti menitte ja näytitte tyylikkäiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti Anu! Lotta oli tosiaan jännitynyt, reagoi varmasti mun jännitykseen. Se jää silloin helposti ravaamaan ja varsinkin laukkaamaan jotenkin paikoilleen, toi on just sitä töpölaukkaa, mistä haluan eroon :)

   Poista
 2. Älä turhaan nolostele! Tyylikästä menoa ja Lotalla on tosi kivanoloinen ravi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyl mä vähän kuiteski :) Lotalla on tosiaa makee ravi, se on sen ehdottomasti paras askellaji. Parhaimmillaan siihen tulee hurjasti joustoa.

   Poista
 3. Kansainvälistä menoa. Ruotsin tv paikalla ja täti painelee klassisen musiikin tahdissa. Tässä on kuule tyyliä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaha, hirnun täällä! Ruåtsin tv:n toimittaja kysyy Går det bra eller dåligt? Ei taida olla ihan lajin asiantuntija :) :) Tosin yhdessä kohdassa sanoo, että Det går lite långsamt nu, siinä on kyllä oikeassa, eli taitaa sittenkin ymmärtää jotain!

   Poista