sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Hyviä hikitreenejä ja video



Huom. Älkää pelästykö, video on runsaat 2 minuuttia, lopussa "tyhjää" musiikkia. 

Olen päässyt taas kunnolla treenaamisen makuun. Lotta on ollut mukava ratsastaa ja ollaankin vedetty ihan hikitreenejä moneen otteeseen. Karvaturri-Lotta hikistyy niin helposti ja itsekin välillä aivan uin hiessä ratsastuksen jälkeen. Sitä ei osaa laittaa tarpeeksi vähän päälle kun on sentään tammikuu!

Yhtenä päivä mulla oli kädessä huonot hanskat. Otin ne pois vaikka en koskaan ratsasta paljain käsin, mutta hanskat olivat niin häiritsevät. Siloin sain taas ahaa-elämyksen. Pelkäsin että saisi hiertymiä käsiin ja ratsastin hyvin (istunnalla) ennakoiden, ettei vaan tarvisisi ottaa kovempaa ohjista (pelkäsin siis omien käsieni, en hevosen suun puolesta, HYIHYI mikä hirveä ratsastaja). Ja kappas, ponihan kulki tosi kivasti!

Tänään sain Fridan houkuteltua pitkästä aikaa ottamaan hiukan videokuvaa. Laatu on mitä on, mutta sai siitä tehtyä tällaisen pienen elokuvan, jee!

Mieli tekisi nyt selitellä mitä kaikkea kamalaa siinä näkyy, mitä virheitä teen ymymym. Mutta en sitä tee, vaan sanon, että oli oikein hyvä fiilis ratsastaa tänään. Lotta oli aluksi laiska, napautin sitä laukassa raipalla ja typykkähän veti kaksi pukkia! Hämmästyin niin että meinasin pudota. Ja sitten tulikin niin hyvää laukkaa sen jälkeen, että! Olen kai totuttanut sen siihen, ettei mun kanssa tarvitse laukata hyvin, kun Fridalla ei ole laukassa sen kanssa mitään ongelmaa.

Ratsastukseen jälkeen taas  kylmäiltiin, laitettiin linimenttiä ja kuivateltiin kylpytakissa!

Voisin mää jo uloskin lähtee.

Anna nannaa! Mä olin niin reipas!


8 kommenttia:

  1. Hienosti menette! Lotta näyttää jotenkin tosi isolta tossa videolla, siis korkealta. Minkä kokoinen teidän maneesi muuten on?

    VastaaPoista
  2. Kiitos! No, mä oon pätkä ja Frida istui tuolilla ja kuvas eli yläviistoon! Ja Lotalla on semmonen olemus, että näyttää isommalta kuin onkaan. Maneesin kokoa en tiedä, oliskohan jotain 24 kertaa 60? Mutta tää oli ihan arvaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näyttää niin mukavan leveältä toi maneesi, siksi kysyin :)

      Poista
    2. Täytyypä kysellä, mikä sen koko on. Hyvin sinne kyllä mahtuu :)

      Poista
  3. Lotta on kyllä tosi kivan näköinen heppa! Ja tosiaan, teidän maneesi näyttää ihanan tilavalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, on hän aika mainio sipsukka:) Videokuva varmaan hiukan vääristää, meidän nykyinen maneesi on kyllä hiukan pienempi kuin esimerkiksi edellisessä tallissa, jossa olimme hetken aikaa, siellä olikin aivan superiso ja upea maneesi. Mutta hyvä on tuollakin ratsastaa ja pohjakin on joustavaa kuitua, ei voi siis valittaa.

      Poista
  4. Ihana video teistä, olette kyllä niin sopusuhtainen pari!
    Näytti oikein sujuvalta ja Lotta liikkui näppärästi Eroican tahtiin ;-)

    Kyllä odotan kovasti meidänkin tallille maneesia, jonka rakennus on suunniteltu aloitettavaksi tänä vuonna. Toivon mukaan ensi talvena on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Melko mahtipontista musiikkia, hihih. Maneesi on kyllä aika mukava!

      Poista