torstai 20. kesäkuuta 2013

Pallovatsoille lisää herkkua

Eipä olla ennen saatu niin ystävällistä vastaanottokomiteaa kuin tänään. Hepat pääsivät uudelle laitumelle. Vanha olikin syöty kuin ruohonleikkurilla leikaten. Uskomattoman nopeasti viiden hevosen ryhmä saanut syötyä kaiken ruohon tältä metsäiseltä laitumelta. Reippaasti ne tosiaan olivat syöneet, Lotalla on jo hirmuinen pallomaha.


Lotta halusi pian pois laitumelta syömään, syömään, syömään, syömään...Anna ny pieni pala leipää. Mä osaan näin hienon tempunkin, kato ny!
Tänään kävimme siis vain auttamassa hevosten siirrossa toiselle laitumelle, hiukan harjaamassa ja putsaamassa kaviot. Juhannuksen jälkeen on tarkoitus aloittaa taas ratsastamaan vähän enemmän, Lotan on pakko saada liikuntaa ettei tuo pallo tosta enää suurenis. Se ei ehkä näy sivukuvasta, mutta edestä ja takaa katsottuna näyttää heppa melko pallerolta. Ja pian minäkin saan jo alkaa pikkuisen ratsastaa, jippii!Osaan mä poseeratakin, enks oo kaunis?

Tää Ike on kiva, siihen voi nojailla.Sitten päästiin uudelle laitumelle. Siellä olikin sitten hurjasti syötävää ja se on iso! Hevoset olivat ihan hurmioissaan.

Hei, täällä on toi sapuska vähän lopussa, sanoi Lotta vanhan laitumen portilla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti