lauantai 29. kesäkuuta 2013

Eka kunnon ratsastus, paljon kuvia!

Back to business! Eilen pääsin ensimmäistä kertaa kuuteen viikkoon ratsastamaan ihan kunnolla kentällä. Lotta tuntui oikein hyvältä. Sillä on ollut hyvät treenarit mun sairasloman aikana, laitumella olokin saattaa olla vetristänyt sitä. 
Vasemmassa laukassakin saatiin tehtyä hiukan temponvaihteluita, mikä on Lotan kanssa oikein hyvin. Oikea laukka pyöri mukavasti ja lopuksi saatiin raviinkin hiukan lennokkuutta. Ja ennenkaikkea oli niiiiiiiiiiin ihanaa ratsastaa oikein kunnolla pitkästä aikaa. Eikä tullu lihaksetkaan kovin kipeiksi.
Kirjoitan tätä muuten ekaa kertaa Ipadin kanssa, ja siksi teksti saattaa näyttää oudolta ja kuvat ovat eri suuruisia ym. Muokkaan pikkuhiljaa, kunhan löydän oikeat toiminnot.

Hoitaminen laitumen reunalla vaatii omat kommervenkkinsa. Yksi hyvä apuväline on tarpeelsi pitkä ja painava köysi. 

Nekku odottaa kiltisti auki olevassa tavaratilassa.

Aina se touhuaa ton hevosen kanssa, huh miten tylsää, miettii Nekku.
Aluksi pitkällä ohjalla pohkeenväistöä diagonaalilla.


Tästä näkee hyvin että kun ratsastajan selkä ei ole notkolla, ei myöskään hevosen selkä ole notkolla. Useinmiten mulla on kamala notkoselkä/hyppyripeppu, ja siitä haluan todellakin eroon.Lopetellaan lisäystä diagonaalilla. 

Lotta nautti rapsuttelusta otsatukan alta. Silmät olivat hiukan turvoksissa, ötökät olivat häirinneet.


2 kommenttia:

  1. Tässähän kuluu mökkimatka mukavasti tutustuessa paremmin blogiisi, Lotta näyttää tosi hyvältä näissä kuvissa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia! Tosi kiva kun kommentoit! Lotta on periaatteessa aika helppo ratsastettavs, mutta nyt on ollut projektina saada selkä ylös ja venytystä alas. Vihdoin tuntuu, että työ alkaa tuottaa vähän hedelmää. Näissä kuvissa on kyllä hiukan vielä virkkuukoukkkumeininkiä, mutta hienoja kuvia silti. Mukavaa kun löysit viihdykettä mökkimatkalle:D

      Poista