keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Pikkuhiljaa takaisin hommiin

Sain satulan jo eilen takaisin (vau miten nopeata palvelua!) ja kyllä se vaan tuntui erilaiselta. Mun oli paljon helpompi istua siinä, kun etuosa oli ryhdikkäämpi. Toppausta on nyt sen verran enemmän, että tuntui myös siltä, että istuisin korkeammalla. Toppauksia täydennetään vielä kertaalleen ja istuvuus tarkistetaan kolmen kuukauden sisällä. Sitten pitäisi olla hyvä pitkäksi aikaa (toivoa ei sovi menettää näissä asioissa, ehehe).

Näyttää jotenkin erilaiselta selässä nyt.
Olen nyt kahtenä päivänä ravaillut saikun jälkeen hetken. En oikein osaa sanoa juuta enkä jaata. Tavallaan on parempi ja tyytyväisempi, mutta kovin vino ja punkee vasten oikeaa pohjetta. Nyt on sellainen olo, että pitäisi saada se ratsastettua oikein kunnolla läpi kaikissa askellajeissa, niin että se olisi ihan rento ja pehmeä. Mutta kun ihan täysillä ei vielä voi mennä, niin yritetään saada taas ratsastettavuutta kuntoon pikkuhiljaa.

Eilen menin vain ravipätkiä ja lähdin loppukäynneille maastoon. Tänään ajattelin ottaa pikkuisen laukkaa ja jumpata hiukan enemmän. Toisaalta tekisi kyllä mieli lähteä oikein kunnon maastolenkille, kun ilma on mitä upein!

Loppuviikolla ja lauantaina onkin sitten edessä työ- ja muuta reissua ja Mandy saa taas harmittavasti vapaata, Tosin torstaina se saa selkäänsä varakuskin, mielenkiintoista.

Josko sitten ensi viikolla pääsismme taas tositoimiin pikkuhiljaa. Valmennustakin olisi taas tarpeen saada, ollaan ihan ruosteessa molemmat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti