perjantai 17. kesäkuuta 2016

LähestymistäYhden hevosen omistaja oli lisännyt tämän kuvan fb-sivuilleen eilen. Mandy ja hänen tammansa olivat tervehtineet toisiaan ja laiduntaneet yhdessä, kunnes taas menivät omille teilleen.Ei ole helppoa ponitädillä, yölläkin pitää murehtia hepan hyvinvoinnista. Ponitädin mies vaan pyörittelee silmiään ja suunnittelee ilmeisesti lähettävänsä vaimonsa hourulaan.
Mutta aamulla laitumella odotti iloinen yllätys. Maassa oli rauha ja hevosilla hyvä tahto. Selkeää lähestymistä oli havaittavissa. Mandy oli lähempänä porttia (ja juomasaaveja) kuin muut. Hevonen oli taas seesteinen. Mikä ilo ja autuus.
Noora ja Mandy rantatiellä.

Kultainen Poni -blogin Noora kävi meitä moikkaamassa ja käveltiin pitkät lenkit maisemia ihaillen.
Laitettiin Mandy takaisin laitumelle ja nyt oli havaittavissa selkeää asennemuutosta neitokaisen käytöksessä. Väistätti hiukan yhtä tamma ja nakkeli niskojaan. Sitten kolmikko jäi jo melkein laumana syömään.
Mikä helpotuksen huokaus. Ehkä tämä sittenkin onnistuu.

4 kommenttia:

 1. Luin aikaisemmat postaukset työpäivien lomassa niin ei ehtinyt kommentoimaan - mutta loistavaa että on edistystä havaittavissa! Hyvin se menee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, helpottavaa todella. Toivotaan että näistä tulisi nyt kavereita. Tänään en ehtinyt tilannetta katsastamaan, mutta eiköhän siellä kaikki ole kutakuinkin reilassa, kun mitään ei ole kuulunut. Valvontakamera ois aika kiva, hohoho.

   Poista
 2. Kiva kuulla, että Mandy on saanut vähän asennetta ja viihtyy paremmin jo laitumella. :) Joskus se vaan ottaa vähän aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, katsotaan kuinka sitten käy, kun pääsee taas laitumelle (jos pääsee). Hassua kyllä, nyt kun Mandy on laitumen vieressä tarhassa, on kimo ruuna ollut kovin hanakasti tervehtimässä ja jopa rapsuttamassa. On noi hevoset niin outoja :)

   Poista