lauantai 28. helmikuuta 2015

Tuumaustauko

Suloinen Simppa palasi tänään kotiinsa. Oli todella mukava tutustua tähän nuoreen mieheen. Mainio luonne, hiukan vekkuli mutta todella seurallinen ja sosiaalinen.

Simpan vierailu tuli niin hyvään saumaan ja toi paljon hyvää mieltä. Cocon jälkeen mun hevositsetunto oli aika pohjalukemissa, nyt se on taas palautunut ennalleen. Kiitos siitä Simpalle ja Simpan omistajalle!

Nyt blogiin tulee pieni tauko, katsotaan jälleen kerran, miten hevostelut jatkuvat. Varmasti jollain tavalla ja luulen, että palailen bloggaamisen pariin taas jossain vaiheessa. Siihen asti, kuulumisiin ja hyviä hevosteluja kaikille! Kevätauringon odotuksiin!

6 kommenttia:

 1. Voihan harmistus, että Simpan piti jo palata. Toivottavasti jokin mahtava hevostyyppi tulee elämääsi sitten, kun sopiva aika koittaa. :) MUkavaa kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä varmasti vielä tulee, ja Simpasta jäi tosi hyvä mieli, mukava pikku ruuna ja niin hauska luonne. Hyvää kevättä sinne myös!

   Poista
 2. Voi harmi, elättelin niin toiveita, että Simpasta tulisi teille uusi pitkäaikainen kaveri. Hyviä hevosteluja sinnekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Simppa kävi nyt vain vierailulla, mukavalla sellaisella. Mukavia heppahetkiä sulle ja Onnille!

   Poista
 3. Höh :( Etkö loppupeleissä halunnut tuota hevosta vai oliko se omistajasta kiinni? Toivoin kovasti että sinä olisit löytänyt Simpan ja Simppa sinut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, jätän tähän kommentoimatta, näissä asioissa kun on niin monta monessa. Mutta kiitoksia kommentista kuitenkin :)

   Poista