sunnuntai 18. elokuuta 2013

Sydän sykkyrällä

Kävimme tänään heti aamusta katsomassa Lotan jalkaa. Turvotus oli hieman laskenut, jalka ei ollut enää ihan yhtä kosketusarka, mutta ei missään tapauksessa normaalikaan.
Kävelytimme ja syöttelimme vähän vihreätä. Tamma ei ontunut käynnissä, eikä myöskään ravissa, kun kokeilimme muutaman askeleen.
Kylmäsimme jalkaa ja laitoin siihen kylmentävän Animalintex-hauteen. Kylmätessä jalka vaikutti taas kosketusaralta ja eniten minua huolestuttaa säären takaosassa oleva outo, aristava kuhmu.
Huomisaamulle on tilattuna klinikka-aika. Täytyy myöntää, että olen aivan sydän sykkyrällä ja peloissani. Vaikka toisaalta kyllä luulisi, että jos se on jänne, niin kaipa heppa ontuisi? Toivotaan, että on pelkkä imppari.
Haikeana mietin jo (kahden päivän jälkeen, hehehe), koska mahdan taas päästä selkään.
Tässä vielä video viimeisimmältä sileällä ratsastuksesta, menossa alkuverkkoja.


5 kommenttia:

 1. Itselläni on (valitettavasti!) kokemusta jännevammoista useammaltakin hevoselta, ja ei ne kyllä useinkaan onnu. Mutta pidetään peukkuja, että olisi kyseessä jokin lievempi juttu.

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä klinikalle, toivottavasti ei ole mitään vakavaa!

  VastaaPoista
 3. Peukut pystyssä ettei olisi mitään vakavaa!!

  VastaaPoista
 4. Peukut pystyssä täälläkin! Olen taas kohtalotoveri tässäkin asiassa...

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille tsempeistä. Jännitti ihan hirveästi, mielessäni mietin vaikka mitä kauheuksia. Onneksi taitaa olla nopeasti hoidettavissa, toivottavasti!

  VastaaPoista