keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Uusi videoyritys!

Tein jo yhden postauksen, mutta en saanut videota toimimaan. Poistin sitten raivoissani koko postauksen. Sen jälkeen olen tuntikausia yrittänyt saada tehtyä ja julkaistua tätä surkeaa, huonolaatuista videota. Teknisiä ongelmia syntyy, kun käytössä on kolme erilaista tietokonetta, ei yhtää hiirtä ja oma osaaminen nollan tasoa!

No tarkoituksena oli siis taas päivitellä, miten paljon oma tunne ja se, miltä se näyttää, voivat erota tosistaan. Olin niin tyytyväinen valmennustunnin jälkeen, mutta kun näin videot, olin aika järkyttynyt. Liian lyhyt niska hevosella, itselläni kyynerpäät seikkailivat taas selkälinjan takana ja Lotan askel oli hiukan töpöttävä, vaikka luulin että sain sen ottamaan hiukan isompaa ja pyöreämpää askelta tällä kertaa.

Silti olen tyytyväinen, silä Lotta meni esimerkiksi laukassa mukavasti pohkeenväistöä, ja teemme asioita, joita en ennen koskaan olisi voinut kuvitella tekeväni. Laukkapätkiä videolla oli vain yksi, ehdin sen jonnekin editoidessani hävittää (heh, mikä neropatti) eikä voimat enää riittäneet sen uudelleen etsimiseen.
Muuten olemme olleet ihanalla pitkällä maastolenkillä, ja yhtenä päivänä tuttavamme Miisu ratsasti Lotalla ja kertoi samalla mihin asioihin pitäisi kiinnittää huomita sillä ratsastaessa. Yksi hyödyllisimmistä opetushetkistä koskaan ja Miisu on niin erinomainen ratsastaja että sitä on ilo katsella.

Nyt Lotalla on kenkä niin irti, että se saa pitää lomaa kunnes saamme kengittäjän paikalle. En uskalla ottaa riskiä, että kenkä putoisi, sillä kavio näyttää tosi kuivalta ja haperolta.

Palaan taas pikapuoliin!

4 kommenttia:

 1. Älä ole niin ankara itsellesi! Sulla on ihanan siisti istunta ja eleetön ratsastustyyli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora, kauniisti sanottu. Niinhän se on ettei saisi olla ankara, mutta tällä kertaa tunne oli niin hyvä että luulin menomme näyttävän hiukan paremmalta. Lottahan näyttää helposti ihan perushyvältä, mutta sitten kun haluaa sen kulkevan oikeasti ja rehellisesti selkää käyttäen ja turpa luotiviivan edessä, niin ei se olekaan niin helppoa :) Mutta pikkuhiljaa!

   Poista
 2. Meillä on sama huippu, huippuvalmentaja näköjään :) vaikka välillä sählään ja säädän ihan huolella Sannan tunneilla, niin jokaisen Sannan tunnin jälkeen hevonen on kuitenkin aina ihan mahtavan tuntuinen. Mukavuusalueella ei olla kumpikaan, ei hevonen eikä ratsastaja, mutta vitsit miten on tullut kehitystä tarkan silmän alla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Sanna on kyllä hyvä, ja töitä saa kyllä tehdä hänen tunnillaan ihan olan takaa, mutta se sopii hyvin :)

   Poista