sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Ai että tätä on kaivattu!

Lauantaina muutimme takaisin vanhaan talliimme. Lotta oli tietysti heti kuin kotonaan, ja niin olimme mekin, onhan paikka sentään tuttu jo 2,5 vuoden ajalta. Sunnuntaiksi oli luvattu kaunista aurinkoa, joten tottakai piti päästä heti aamusta maastoon. Lotta oli niin rento kuin olla ja voi, samalla innokkaasti korvat hörössä. Luulen että sekin nautti kovasti, varsinkin kun mukaan lähti vanha tarhanaapurikaveri.

Aurinko paistoi ja oli niin ihanaa köpötellä maaseudun hiljaisuudessa. En ole ennen edes ymmärtänyt kuinka paljon olen aina nauttinut näistä aamuisista maastolenkeistä keskellä suurta metsää, sammaleen tuoksusta ja pienestä hiekkatiestä.

Kuvia ei tänään otettu, mutta katselin kuva-arkistoani ja löysin viime vuonna marraskuun  4. ja 23. päivä otettuja maastokuvia. Kelit olivat aika samanlaiset kuin nyt.  Heti joulukuun alussa olikin sitten jo todella kylmä ja paljon lunta. Saa nähdä, muuttuuko ilma tänäkin vuonna yhtäkkiä!

Tasan vuosi sitten, lähdössä maastoon kaverin kanssa.

Marraskuun alkupuolella 2012,  sumun keskellä.

Metsän hiljaisuudessa.

Ilme sen kertoo! (Tosin Lotta näyttää hiukan siltä, että aamutorkut jäivät kesken).

5 kommenttia:

 1. Onnea uusvanhaan kotiin ja ihanaa, että pääsette taas maastoilemaan kunnolla!

  VastaaPoista
 2. Hienoja hevosia!
  Vaan on teillä vähän erilaiset kelit kuin meillä :D Pitäisikin yrittää ehtiä laittamaan blogiin uusia kuvia, täällä nimittäin on l-u-n-t-a ;O))

  VastaaPoista
 3. Kiitos, niin minustakin :) Tänä aamuna olikin sitten ainakin 7 astetta pakkasta täälläkin, saa nähdä koska tulee myös lunta!

  VastaaPoista