keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Neiti Paukapään uudet terveyskengät

Luulisi että Neiti Hevonen osaisi arvostaa sitä, että on saanut kokovartalohoidon, uudet erikoismalliset syyspopot sekä kahden vuorokauden miniloman maaseudulla. Kaiken on kustantanut Mami, joka näin ollen luopuu haaveilemistaan uudesta bleiseristä ja syysnilkkureista. Luulisi, että Neiti Hevonen voisi kaiken tämän uhrauksen ja satojen eurojen jälkeen edes kävellä sinne koppiin ilman protesteja. Mutta kun ei niin ei! Kaksi tuntia piti tätäkin asiaa miettiä ja omistajan, omistajan miehen sekä hiukan kaveripiirinkin hermoja kiristellä. Onneksi hermo paloi ainoastaan itse Mamilta, joka saikin mennä hiukan syrjemmälle kiroilemaan hiljaa itsekseen.

Kengityksessä Lotta oli kuin herranterttu.
No, summa summarum, nyt on Lotta jälleen omalla tallillaan. Pari viikkoa kävellään ja toivotaan että uudet joustopopot, lääkkeet ja hellä huolenpito tervehdyttävät tämän ärsyttävän metwurstin ihanan tamman.

Lotta terveyskengissä.

4 kommenttia:

 1. Hei! Toivottavasti asiat ovat pian parempaan pain teillakin taas ja laakitykset auttavat.

  Piti myos sanoa, etta anteeksi kun en ollut vastannut kommenttiisi - huomasin sen vasta nyt. Ei ollut tullut ilmoitusta kommentista sahkopostiin, kuten yleensa, mutta olen nyt korjannut asian. Se oli taalla:

  http://bluenna.blogspot.co.uk/2013/09/still-alive-and-kicking.html :)

  VastaaPoista
 2. Hei, me ollaan vasta kävelyvaiheessa, mutta ensi viikolla tietää hiukan enemmän kun saa alkaa ravata. Ja ei haittaa vaikka et vastannut, kävin lukemassa viestisi nyt. Tosi kiva saada kommentteja, ihanaa kun jätit viestiä tänne!

  VastaaPoista
 3. mimmoset nämä kengät siis on ja miten pitäisi auttaa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kengät on ihan tavalliset, mutta niiden lisäksi on pohjalliset ja uretaania ruiskutettu niiden sisään. Se vähentää tärädystä ja tukee kantaa. Lisäksi kavion asentoa muutettiin hieman vuolemalla.

   Poista