keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Harmin paikka, etsintä jatkuu

Valitettavasti tuo mukava tamma ei sitten meille tulekaan. Tämä päätös syntyi saamani lisäinformaation takia onneksi jo hieman ennen ostotarkastusta. Harmillista. En tästä tapauksesta halua sen enempää kertoa, ymmärrätte varmaan.
Eli etsintä jatkuu. Ihmeellistä kyllä, ei tämä nyt kuitenkaan niin koville ottanut. Kyllä se oikea sitten löytyy, kun on sen aika.
Se ainakin varmistui itselleni, että todellakin haluan hevosen. En nimittäin ole pitkään aikaan ollut yhtä hyvällä tuulella kuin niinä muutamana päivänä, kun suunnittelin tulevaa uuden hevosen kanssa ja kävin tallilla varaamassa tallipaikkaa, mietin varusteita ja edessä olevia valmennustunteja ja ihania maastoja. Hevosihminen on ainainen hullu optimisti!

20 kommenttia:

 1. Voi itku! Mutta hyvä että asia (mikä ikinä olikaan) selvisi hyvissä ajoin. Läheltä piti, toivottavasti seuraavan kanssa natsaa ihan kaikki :)

  -Pikkuakka

  VastaaPoista
 2. Harmillista, mutta kuten anonyymi yllä sanoikin, niin hyvä, että asiat kävi ilmi jo ennen ostamista. Toivottavasti se oikea hevonen löytyy mahdollisimman pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, olis kyllä kaikki valmiina heppaa varten!

   Poista
 3. Voi harmin paikka! Mutta samaa mieltä, hyvä että nuo asiat selvisi nyt eikä myöhemmin. Kurjaa vaan että sitä niin ehtii jo kiintyä ja suunnitella kaikkea.

  VastaaPoista
 4. Sepä tässä just on, rupeaa samantien kiintymään hevoseen, joskus jopa pelkän kuvan perusteella :)

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti mukava heppa loytyy pian. Jos on vahan epailyksia ehka kannattaa jattaa ostamatta kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä ollut melkoisen tarkka, ja varsinkin jos hevonen on nuori, haluan, ettei sillä ole mitään vaivoja. Siksihän niitä nuoria juuri ostetaan, kun niillä ei vielä ole mitään "historiaa". Eri asia sitten, jos on jo osaava hevonen, silloin voi jotain pientä kremppaa EHKÄ hyväksyä.

   Poista
 6. Onneksi ennen kuin jälkeen. Sinulla on kadehdittava asenne, minä kun olen hätähinen, niin olen kyllä ihaillut sinun malttia hevosen hankinnassa. Kyllä se oma löytyy ja parempi katsoa kuin katua. Ja jos aikaa vie niin se helmi odottaa vielä, vaikka voihan siihen mennä aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, kyllä mäkin melkein meinasin ostaa ekan hevosen, jota olin kokeilemassa. Mun tytär on melkoisen jalat maassa -tyyppi, ja muistutti mm. täysin eri parin etukavioista ja selän aristamisesta ym....joten päätettiin että katsotaan vielä muutama. Kuinkas sitten kävikään...

   Poista
 7. Niin tiedän tuon tunteen. Olen itse etsimässä myös hevosta ja pelkästään puhelut myyjän kanssa saavat välillä ajatukset juoksemaan turhan lennokkaasti. Muutaman hevosen kohdalla jo lähes varailin valmennuksia ja sitten koko homma peruuntuikin. Voi sitä harmistuksen määrää...... :D
  Tsemppiä hevosen metsästykseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri, sitä niin HALUAA että kaikki sillä hevosella olisi kunnossa, että ihan pahaa tekee kysellä lisätietoja, ell lausuntoja klinikkakäynneistä ym. Usein vielä tätä informaatiota saa niin tipottain, että hevosta on ehtinyt jo käydä katsomassa (jopa kolme kertaa!), ja sitten kaikki romahtaakin. Säästäisi niin paljon sekä myyjän että ostajan aikaa, vaivoja ja tunteita, jos kaikki yksityiskohdat hevosen terveydestä kerrottaisiin samantien ja avoimesti. Itseä sellainen pieni pimittely ja vähättely harmittaa kyllä siinä määrin, että jätän kaupat sitten mielummin tekemättä.
   Kiitos tsempeistä!

   Poista
 8. Eihän tämä vain ollut KWPN, 6v? Tuttuni on menossa koeratsastamaan ja terveenä myydään. Alkoi vain kuulostaa tutulta, kun olivat sanoneet kauppojen peruuntuneen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ei ole sama hevonen kyseessä. Ja voihan ne kaupat tosiaan peruuntua monesta syystä, hevosesta riippumattomistakin, eli liian epäluuloinen ei kannata olla :)

   Poista
 9. Harmin paikka, mutta hyvä, ettet hätäillyt. Etsintä jatkukoon niin se kyllä oikea teille löytyy. :)

  VastaaPoista
 10. Löysin vasta blogisi ja jäin heti koukkuun =)
  Onnea uuden hevosen etsintään!

  VastaaPoista
 11. Kiva että tykkäsit, ja kiitoksia!

  VastaaPoista
 12. Tulin taas katsastamaan, joko uusi ihanuus olisi löytynyt. Harmi, kun ei vielä. Todella mielenkiinnolla sitten seuraan tulevan hevosen alkutaipaletta sinun kanssasi. Voisikohan hevonen parempaa omistajaa toivoakaan? En oikein usko. :) Hienoa kun jaksat sinnikkäästi, mutta määrätietoisesti etsiä hevosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, miten ihana kommentti! Ei ole löytynyt ja ihan sekopäiseksi olen sen asian kanssa kohta tulossa. Täytyy vaan luottaa siihen, että jonain päivänä se sopiva löytyy :)

   Poista