sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Hönöuuvatti ja huono hiuspäivä

Olemme nyt Mandyn kanssa kävelleet joka päivä noin puoli tuntia. Olen tykännyt kävelyttää selästä käsin, ja ilman satulaa on ihanan lämmintä istuskella tuolla pehmeällä selällä. Villaviltti vaan väliin ja voisin istua siellä vaikka koko päivän! On niin ihanaa, kun hevosella voi rennosti kävelläköpötellä, vaikka pakkanen paukkuu nurkissa ja takana on jo muutaman viikko kevyttä. Niin paras Mandy!

Olen nyt ottanut varman päälle ja kävelyttänyt maneesissa. On ollut joko niin kylmää, että omat näpit ja naama jäätyvät, taikka liukasta. Ja nyt kun tuli hiukan lunta, niin Mandyn kaviot kerää kauheat tilsat. Takana ei ole tilsakumeja enkä halua ottaa riskiä, että venäyttää uudestaan polvensa. Keskiviikkona tulee kengittäjä, ja sitten laitetaan kyllä tilsakumit taaksekin.


Tää on mun lempikuva, hän on niin söpö ja kuvan sävyt kivat.

Tänään oli ihana talvipäivä ja otin vihdoin järjestelmäkameran mukaan. 
Sen kummempaa en nyt jaksanut, kuin ottaa hiukan kuvia tarhassa. Loimi pois ja nopea harjaus. Ja mitä teki Mandy? Meni kolmesti piehtaroimaan suoraan kakkakasan päälle. Ihan kuin oikein kiusallaan.

Kimo, joka on piehtaroinut lumisessa kakkakasassa.


Mikä ihmeen askellaji? Pölhö :)


Heitin loimen sen heinien päälle ja siitäkös tamma ärsyyntyi. Se yritti repiä loimea pois ja kun kielsin teki se ihme hyppyjä, peruutteluita ja pään viskelyjä. Ja tuollaista hönöuuvattiliikehdintää kuin tuossa yllä olevassa kuvassa. Just sillon mulla oli pitkä putki, jolla oli tarhassa mahdoton ottaa kuvia. Vaihdoin sitten putken ja tuli muutama ihan söpö otos, eikö vaan?

I´m verry pretty and I know it!

Tällaista hiljaiseloa täällä. Pakkaset oli juuri sopivasti silloin, kun ei voinut muuta, kuin kävellä.
Nyt alan jo odottaa, että pääsisi pian taas ravailemaankin. Kontrolliin reilun viikon päästä, katsotaan sitten.

Ohoh, melkein hoikan näköinen.

Mandyä on kyllä helppo provosoida hiukan draamaan, sanoo vaan pöh ja heilauttaa kättään. Se on leikissä mukana ja ottaa oikein asennon, häntä tötteröllä ja korvat valppaana.
Huomenna Mandy pääseekin kalenterityttökuvaukseen ja ehkä keskiviikkonakin tulee yksi toinen kuvaaja, jos lunta on edelleen. Hauskaa. Postausta seuraa sitten tietysti,


Sointuu maisemaan.

Mitäs pällistelet?

Hätkähdin tuota ylläolevaa kuvaa, näyttää ihan hmph...ruunalta!
Mutta tumma kohta on polvessa klipattu kohta, Mandyllä on tosi tumma iho.


Ja niin, se huono hiuspäivä: näinkin voi kampaukselle käydä, kun oikein nakkelee niskojaan:

Uuups!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti