perjantai 14. lokakuuta 2016

Hassu pikku kuikula

Sain viestiä ihmiseltä, joka on hoitanut Mandyn äitiä silloin kun Mandy oli varsa. Hän lähetti kuvia ja voi hyvät hyssykät mikä hassu pieni rimpula Mandy on ollut varsana! Kiitos tuhannesti kuvista!
Vaikka se on ihan eri värinen ja pari sataa kiloa hoikempi, on siinä kuitenkin jotain niin samaa kuin nytkin. Ilme, asenne...ja niin, ne isot korvat!

Hei, olen pikku-Mandy ja heräsin just päikkäreiltä! Tunnistaako tästä nyky-Mandyn teidän mielestä?

Näin myös videoita sekä Mandystä että sen äidistä ja täytyy sanoa, että äiti (joka on puhdas P.R.E,) on niin identtinen liikkeiltään, että ihan nauratti.

Pikkuisen  rimpula kaula, mutta sitäkin isommat korvat :)
Mun valmentajan mukaan Mandy on ollut rumimpia varsoja, mitä hän on nähnyt. Mä olen ihan päinvastaista mieltä, se on hassu ja sympaattinen pikku kuikelo, ei ehkä maailman sopusuhtaisin varsa, mutta silti niin ihana, haha.

Tämä asento on tuttu nykyajoiltakin.

Mikä hauska väritys.
Hahaha, tää on niin huvittava, ihan samalla tavalla kiemurtaa edelleen pesupaikalla, koskaan ei voi seistä vaan ihan suoraan.

Jahas, tässä ollaan käännytty juuri nelivuotiaiksi ja esikoulu ratsun ammattiin alkamassa.
Oli hauska kuulla Mandyn menneisyydestä. Kuvien ja videoiden perusteella sillä on ollut kiva elämä nuoresta saakka. Se on ollut leikkisä, ihmisrakas ja aika hienoliikkeinen varsa, sellainen luonnonlapsi.

7 kommenttia:

 1. Hauska nähdä kuvia Mandysta nuorena ja voin kuvitella kuinka upeata sinusta on saada noita kuvia! Ne on ihan korvaamattoman hienoja juttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, tosi hauskaa nähdä noita kuvia, tuntuu kuin tuntisi hevosen jotenkin paremmin kun tietää vähän sen taustoista. Ja aina tulee myös mieleen, kuinka kiva ois tuntea joku hevonen ihan varsasta saakka.

   Poista
 2. Voi mikä rimpula :D On näköjäään veljensä kanssa olleet hieman eri näköisiä varsoina, aikuisena vasta tullut enemmän yhdennäköisyyttä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, eikö ookin, aika metkan näköinen, ei ehkä maailman jalorotuisimman näköinen mutta söpö kuiteskin :) oliko Danny roteva varsa? Onko sulla siitä kuvia? Löytyykö blogista?

   Poista
  2. Mulla oli joskus joku kuva siitä maitovarsana emänsä kanssa, mutta oon kyllä varmaan hukannut sen jonnekkin... Mutta kuvasta kyllä näki jo selvästi, että kyseessä oli potra oripoika :D Ja sukupostissahan Dannysta on kuvia nuorempana myös!

   Poista
 3. Varsakuvathan ovat ihania!
  Tunsiko valmentajanne Mandyn jo varsana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehei, kuvien perusteella vaan antoi tämän arvion :D Mun mielestä kans kuvat oli niin söpöjä :)

   Poista