sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Tervetuloa, Mandy!

Vaikea uskoa, että tämä on nyt totta! 

Eilen haimme kotiin Mandy-tamman. Mandy muutti samalle tallille, jossa aikaisemmat hevosemmekin ovat olleet. Tänään kävin kahdesti tallilla ja molemmilla kerroilla piti melkein nipistää itseä. Tuo suloinen pieni, lempeäsilmäinen tamma taisi viedä sydämeni samantien.
Kuulin Mandysta ekan kerran jo maaliskuussa, ennen onnettomuutani, ja ihastuin kuviin ja videoihin. Asia ei kuitenkaan silloin edennyt  sen pitemmälle. Kun Mandyn omistaja pari kuukautta sitten otti uudestaan yhteyttä, loksahtivat palaset kohdalleen. Kävimme Fridan kanssa katsomassa tammaa ja mielikuva vastasi todellisuutta. Ostamisen sijaan päädyimme nyt kuitenkin aluksi ylläpitoon, jotta voisimme kaikki olla varmoja päätöksestä.

Suloinen tammuska matkusti hiljaa ja hillitysti, ei tullut edes hiki.

Mandy on 11-vuotias tamma, jossa virtaa sekä espanjalaista-, että arabiverta. Se on valtavan kiltin ja sympaattisen oloinen. Sillä on ihana pitkä otsatukka ja harja.
Nyt tutustumme pikkuhiljaa toisiimme. Koska en (ainakaan vielä) omista tammaa, en voi kirjoittaa siitä kuin omastani, mutta aina silloin tällöin tulen varmasti kertomaan kuulumisiamme.

Olin kyllä unelmoinut tästä päivästä, mutta en olisi uskonut että se tulee näin pian. Samalla kun iloitsen omasta puolestani, suren ystäväni puolesta, joka menetti upean, parhaassa iässä olevan hevosensa kammottavassa onnettomuudessa päivää ennen kun haimme Mandyn. Elämä on välillä niin kummallista ja asiat voivat äkkiä kääntyä päälaelleen, hyvässä ja huonossa. Pussailkaa hevosiane!

24 kommenttia:

 1. Onnea! Toivottavasti Mandy olisi juuri sellainen hevonen, mitä haluat ja teillä olisi ihana tulevaisuus edessä. :)

  Hevosten kanssa on tullut opittua, että aina voi sattua jotakin ja jokainen päivä voi olla viimeinen. Se on surullista, miten nopeasti kaikki voi olla ohi. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin minäkin toivon. Olisi niin kivaa saada pitempiaikainen hevosystävä.
   Ystäväni hevosmenetys oli kyllä järkytys. Juuri oltiin pari päivää ennen juteltu ja ystäväni oli niin iloinen, kun hevosen kanssa meni niin hyvin. Sitten aivan yhtäkkiä kaikki oli loppu.

   Poista
 2. No onpa siinä söpö ilmestys, onnittelut! Eipä sitten tullutkaan connemaraa eikä suokkia...
  Ilmeisesti enemmän esittelyjä ja kuvia tulossa?😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hän on kyllä söpö! Connemaroja kovasti katselin, mutta ei oikein löytynyt sopivaa. Suokkeja en sitten oikeastaan edes harkinnut, jostain syystä ne harvoin mua sytyttävät, vaikka ovatkin hurjan kivoja. Mutta katsotaan miten meillä Mandyn kanssa lähtee sujumaan.

   Poista
 3. Oi miten kaunis tamma, onnea yhteiselle tiellenne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia. Mandy on kyllä minunkin mielestä todella suloisen ja sympaattisen näköinen tamma.

   Poista
 4. Thihihii, eipä se hevosettomuus kauaa kestänyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mihinpä sitä koira karvoistaan, vai miten se nyt meni....:)

   Poista
 5. Oo, kovasti onnea! Toivottavasti tässä nyt olisi "se oikea".

  VastaaPoista
 6. Huikeeta, niin onnellinen puolestasi :)

  VastaaPoista
 7. Mandy!! Mä olen ollut ihan fiiliksissä tästä niin kauan kun olen tiennyt :D Toivottavasti kaikki sujuu mukavasti ja saatte nautiskella yhteiselosta pitkään.

  VastaaPoista
 8. Paljon onnea! :) Onpa sympaattisen oloinen tamma.

  VastaaPoista
 9. Kiitos! Mandy on tosiaan symppis!

  VastaaPoista