keskiviikko 20. elokuuta 2014

Yhdeksän hevosta

Melko turha oli kuvitella, että pystyisin pitämään jonkunlaisen hevostelupaussin. Päinvastoin, hevoskuume on vaan pahentunut.
Laskin juuri, että olen Lotan kuoleman jälkeen ratsastanut yhdeksällä eri hevosellä, osalla useamman kerran. Jotkut hevosista ovat kavereideni hevosia, osa ratsastuskouluheppoja, muutama koeratsastuskin. Omalla tallillakin olen hypännyt ihan tuhkatiheään, milloin mistäkin syystä ja tekosyystä.
Todella mielenkiintoista kokeilla erilaisia hevosia. Joidenkin kohdalla olen iloisesti yllättynyt ja huomannut, että olen tainnut ratsastajana kehittyä jonkin verran vuosien varrella. Kunnes kokeilen toista ja huomaan että hupsista, olinkohan sittenkin ihan aloittelija?
Jokatapauksessa todella hauskaa ja opettavaista. Vain yhden hevosen kanssa tuli hiukan ontto olo, kun en oikein saanut kontrollia. Muuten on jokaisen ratsastuksen jälkeen ollut ihan hyvä mieli. Kuvan mukava Essu-poni oli allani maastoretkellä Bromarvissa.

Iloiset maastoilijat Raaseporin kauniissa maisemissa.

Niin hauskaa kuin on ollutkin kokeilla erilaisia hevosia (ja pitkän päälle näin oppisikin huomattavasti paremmin), huomaan että kaipaan valtavasti omaa mussukkaa. Kaipaan toki Lottaa, mutta haluaisin ylipäätään saada oman hevosen, jota hoivata, johon tutustua.
Pakko nyt yrittää sinnitellä talven yli, jotta saan rahat kerättyä uuteen hevoseen. Tosin muutama ylläpitohevosvirityskin on näkyvissä, joten kukapa tietää miten tässä käy. Ainoastaan sen tiedän, että ilman hevosta en osaa olla.

Vihreyttä ja vanhoja kiviaitoja.

11 kommenttia:

 1. Ihanaa lukea näin valoisia ja hevosentäyteisiä kuulumisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora! Meillä on molemmilla ollut vaikea kesä, josko nyt olisi valoisa syksy edessä?

   Poista
  2. Toivotaan ja uskotaan näin <3

   Poista
 2. Kiva kuulla. toivotaan etta uusi hevosystava loytyy ajan kanssa :-)

  VastaaPoista
 3. Voi kun ihana kuulla! Mietinkin juuri sattumalta eilen, että mitähän sinulle kuuluu. Kyllä se oikea ratkaisu löytyy sitten ajan kanssa, mutta varmasti tuo muiden hevosten kanssa touhuaminen auttaa toipumisessa.

  Täytyykin pitää sinut myös mielessä, kun noita erilaisia hiljaisesti myytäviä hevosia aina tulee tietoon sieltä ja täältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidä vaan mielessä, keväällä olisi aikomus ostaa, mutta eihän sitä tiedä, milloin SE oikea tulee vastaan. Ylläpitoonkin voin ottaa, mutta lähinnä sellaisen hevosen jonka kenties voisin ostaakin :)

   Poista
 4. Ihanaa Liisa! Ja aivan upeisiin maastomaisemiin oot taas päässyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin! Riilahdessa on upeita vanhoja tammimetsiä ja meri pilkottaa sieltä täältä. Tosi kaunista.

   Poista
 5. Kiva kuulla sulta mukavia heppailukuulumisia. :) Ja ihanat maastot teillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulpu. Nämä maastot ovat reilun 100 kilometrin päässä, kun kävimme kesäretkellä kaverin kanssa.

   Poista